Home | Guest Book | Forum
User :
Pass :
[Vreau Cont]

Avem in baza de date 166 mesaje sms.
 ::: Funny SMS
 - - Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tgfgfjhnine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?

 ::: Funny SMS
 - - Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine??- Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?

 ::: Funny SMS
 - - Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine??

 ::: Funny SMS
 - - Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?

 ::: Funny SMS
 - Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?

 ::: Funny SMS
 - Sunt un spiridus infocat, si la noapte ma voi strecura la tine-n pat !!!

 ::: Funny SMS
 - As vrea sa fiu cu tine, sa stau cu tine, sa merg cu tine, sa ma plimb cu tine ,dar nu se poate draga mea caci eu ma fac de rusine cu tine, ok?

 ::: Funny SMS
 - In romania 3 milioane de oameni fac sex... doua milioane au terminat... si un milion se pregatesc sa o faca... Numa un labagiu ca tine sta si citeste mesaju asta :-)

 ::: Funny SMS
 - Lovite-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac de bani si crapasa-ar butoiu cu sanatate deasupra ta!

 ::: Funny SMS
 - Participa la ziua nationala impotriva bolilor mintale. Trimite acest mesaj unui prieten retardat, asa cum am facut-o si eu.

 ::: Funny SMS
 - Horoscop: SANATATE - astrele iti surād, BANI - astrele iti surād si mai tare. DRAGOSTE - astrele deja se caca pe ele de rās. (by ovi4u)

 ::: Funny SMS
 - Suna-ti prietena, s-ar putea sa fie cu mine :)

 ::: Funny SMS
 - Ai 25 de secunde ca sa-mi trimiti un SMS din care au mai ramas 15... daca nu-mi trimiti in urmatoarele 10 secunde, din care au mai ramas 5 imi datorezi O NOAPTE DE DRAGOSTE ...

 ::: Funny SMS
 - Noapte Buna, sper sa visezi ceva frumos si dragutz la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?

 ::: Funny SMS
 - De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor... ce zici imi dai un beep?

 


Webhosting   ---    Termeni si Conditii