Home | Guest Book | Forum
User :
Pass :
[Vreau Cont]
   
 
Ce este WAP ?
Wireless Application Protocol (WAP) este un standard de transmitere de informatii acceptat la nivel mondial, care faciliteaza accesul mobil la o gama larga de informatii si aplicatii. Principalele elemente ale unui sistem WAP sunt: Telefonul WAP; Cartela SIM cu serviciul WAP activat; WAP Gateway (server specializat care face legatura intre reteaua GSM si Internet); WAP Applications Servers (servere care gazduiesc aplicatii / pagini WAP). WAP este un sistem deschis, optimizat pentru comunicatiile mobile.

Linkuri WAP - Pe acesta pagina vei gasi linkuri wap catre cele mai cunoscute portale wap dar si spre siteuri de pe care poti descarca gratuit sonerii, imagini, logo, jocuri java, aplicatii java sau poti obtine informatii despre telefonul tau.

http://wap.google.com
 Siteul wap al cunoscutului motor de cutare google.com

-------------------

http://wap.yahoo.com
 Siteul wap portalui Yahoo, aveti acces la adresa dvs. de email, puteti accesa Yahoo messenger pentru un chat cu prietenii chiar de pe telefonu mobil, mai ai acces si la jocuri online, stiri, informatii meteo si multe altele.

------------------

http://vremea.com/wap.wml
 De pe acest site aflati celemai noi informatii meteo din marile orase din Romania, unul dintre celemai bune siteuri cu informatii meteo.

------------------

http://wap.esato.com
 Site wap de pe care poti descarca gratuit o imagini color pentru telefonul tau.

------------------

http://test.alf.dev.kreatsoft.no/irc/test.php?an
 De pe acest site wap puteti sa va conectati pe serverele de chat Undernet, este ca un program mIRC pe telefonul mobil. Chat placut.

------------------

http://tagtag.com/wallpaper
 Un site wap pe care gasesti sute de wallpapere, animatii, screensavere cu masini, sport, animale, film si multe alte domenii.

------------------

http://www.jiwang.org/wap/
 Intra pe acest site si iti poti gasi o sonerie pentru tipul tau de telefon, mai gasesti pe lange melodii si jocuri, animatii si logo-uri pentru mobilul tau.

------------------

http://www.polyphonicringtonez.com/wap/index.php
 Pe siteul acesta, dupa cum spune si numele lui , vei gasi o multime de tonuri de apel care pot fi descate prin wap pe telefonul tau.
 

 [ Pentru o lista cu o multime de siteuri wap din toate domeniile intra aici ]

 

 


MxHost.ro   ---    Precup Vasile
Copyright (c)2002-2006 Net Design SRL

Mo si FOCA Retete Mancare Femei Frumoase Stiri Romania