Home | Guest Book | Forum
User :
Pass :
  [Vreau Cont]

Avem in baza de date 413 mesaje sms.

 ::: Love SMS
 - a

 ::: Love SMS
 - Chiar daca iubirea este un joc,intra in el pentru a nu pierde jocul vietii.

 ::: Love SMS
 - Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : pisicuta ta te iubeste !

 ::: Love SMS
 - Daca ma vezi sa nu ma privesti, daca ma privesti sa nu ma atingi, daca ma atingi sa nu ma saruti si daca totusi ma saruti... SA NU TE OPRESTI!!!(Issa&Ramiro)

 ::: Love SMS
 - Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU esti UNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!!!

 ::: Love SMS
 - Nu esti linga mine,dar esti in gandurile si inima mea... mi-e dor de tine.

 ::: Love SMS
 - Mie greu sa zambesc atunci cind nu esti linga mine !!!

 ::: Love SMS
 - Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face ssa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele!

 ::: Love SMS
 - Cineva mi-a spus ca undeva in lume exista o persoana care ma iubeste asa cum merit, dar eu nu vreau pe altcineva decat pe tine; te vreau al meu !

 ::: Love SMS
 - Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?

 ::: Love SMS
 - Fluturi traiesc doar o zi pe paman... as vrea sa ma fii nascut fluture sa petrec acea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor fericita si sa ma inalt la cer, sa le spun celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul...IN BRATELE TALE!

 ::: Love SMS
 - Esti raza mea de soare care imi incalzeste sufletul si marea din ochii mei. Esti caldura si dulceata vieti mele. TE IUBESC.

 ::: Love SMS
 - Pt mine a spune te iubesc nu inseamna nimic, dar a iubi cu adevarat inseamna totul, imi dai voie sa te iubesc ca sa iti pot demonstra?

 ::: Love SMS
 - Cand ma gandesc la tine, inima imi bate atat de tare tind sa cred k vrea sa-mi fuga din piept si sa vina langa inima ta... sa-i spuna cat de mult te iubesc !

 ::: Love SMS
 - Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!

 


 


         

Gazduire web    ---    Server VPS   ---    Termeni si Conditii